OUDER-KIND-TOERNOOI 29 DECEMBER 2019

06/01/2020 Door Guido

Zoals de laatste jaren gebruikelijk, werd het jaar rond de Feestdagen afgesloten met het OUDER-KIND-TOERNOOI. Hierbij worden koppels gevormd door de jeugdleden van BC WIK met één van hun ouders / familielid / vriend(in) / Wikker en deze koppels strijden vervolgens voor een medaille.

De wedstrijden werden in poulevorm gespeeld. In elke poule vielen er medailles te verdienen.

Maar de insteek was voornamelijk het hebben van een gezellige, sportief verlopende, middag waarbij het plezier in het spel voorop staat, zeer zeker voor de jeugdspelers en met name voor de allerkleinsten die nog niet zo lang het racket hanteren.

Een woord van dank aan de vele vrijwilligers van BC WIK, spelers, ouders, jeugdleden en stagiaires die het mogelijk hebben gemaakt de middag vlekkeloos te laten verlopen.

Laat een reactie achter