WIK 4 WEDEROM KAMPIOEN !

30/01/2019 Door Guido

WIK 4, jeugd tot 15 jaar, afdeling 1, met zelfs nog 1 wedstrijd te gaan (enkele teams in de poule zelfs nog 2 wedstrijden) is wederom Kampioen geworden!

Het team: Remco Arets, Lars Claessen, Stijn Jamar, Fabian Lenselink & Stan Heylighen. Remco, Lars, Stijn en Fabian kennen elkaar inmiddels door en door; vanaf hun eerste competitiejaar in de leeftijdsklasse tot 11 jaar, vormen ze al een hecht team. Dit seizoen maakte ook Stan deel uit van het team en ook hij heeft dit seizoen mooie partijen laten zien.

Vorig seizoen werd het team kampioen in de klasse tot 13 jaar. Verwacht werd dat dit seizoen, uitkomend in de leeftijdsklasse tot 15 jaar, er heel anders uit zou gaan zien. Niets bleek echter minder waar! Slechts 1 wedstrijd resulteerde in een gelijkspel; de overige partijen werden op naam geschreven van WIK 4.

In het nieuwe seizoen willen ze dan ook voor wat meer uitdaging gaan en het in de leeftijdsklasse tot 17 jaar gaan proberen.

Maar allereerst: tijd voor een FEESTJE! OP HET BEHAALDE KAMPIOENSCHAP!

Laat een reactie achter