Opstap toernooitje BC WIK

29/05/2018 Door Guido

Op 27 mei organiseerde BC WIK weer een opstaptoernooi voor de beginnende badmintonjeugd. Met deelnemers van 10 verenigingen en uiteindelijk 54 spelertjes (helaas 8 afmeldingen) uit heel Limburg. Er werd gespeeld in 8 leeftijdscategorie├źn, van jeugd tot 9 jaar tot aan de jeugd t/m 16 jaar.

Buiten was het broeierig warm en in de sporthal steeg de temperatuur geleidelijk. De gekoelde flesjes water en de fris-fruitige appels, die de organisatie ingeslagen had, waren een welkome aanvulling. Aangemoedigd door meegereisde ouders en gesteund door de (club)coaches werd er fanatiek gespeeld. Daarbij werd de sportiviteit niet uit het oog verloren. Spelertjes kregen, ook na een verloren pot, complimenten van hun tegenstanders. En zo hoort het ook.

Nadat de geplande 215 wedstrijden gespeeld waren ontving iedereen en herinneringsmedaille en een pen met hun naam erin gegraveerd. De nummers 1, 2 en 3 kregen, naast de pen, een medaille met daarop het bewijs van hun behaalde prestatie. Getuige de foto’s vond iedereen het een geslaagd toernooi.

Wij vonden het ook leuk om dit toernooi weer te organiseren en zeggen: “Tot de volgende keer bij BC WIK”!

Laat een reactie achter